З чого роблять корицю паличками

Паличка кориці – це висушена кора дерева. Є 4 види дерев, з кори яких роблять палички кориці – це цейлонський, шалабарський, китайський коричник та циннамон.24 січ. 2022 р.

Чим відрізняється мелена кориця від паличок?

При виборі кориці краще орієнтуватися на свої смакові відчуття та мету використання. Кориця в паличках зручна при заварюванні в термосі або варінні у складі інших трав або молока, наприклад. мелену корицю зручніше класти в десерти..

Чи можна їсти корицю в паличках?

З паличок кориці можна приготувати чай, ароматизувати цукор у цукорниці, ароматизувати будинок. Можна, можливо приготувати варення та коктейлі. Палички кориці знаходять все частіше застосування в прикладному мистецтві для прикраси святкових столів, для виготовлення виробів і листівок.