Як варити заморожені пельмені китайською?

Фритюр: в киплячому маслі (1800С) готувати заморожені або відтанули пельмені 2-3 хвилини до золотистої скоринки. Суп: варити пельмені в окропі з закритою кришкою на великому вогні 3 хвилини або поки вони не спливуть на поверхню. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні ще 2 хвилини.

Тому оптимальною температурою для варіння 50 градусів. Після занурення пельменів злегка помішуйте їх шумівкою, щоб вони не прилипли до дна каструлі. Після того, як вода закипить, додайте склянку холодної води в каструлю і дочекайтеся повторного закипання. Потім повторіть цей крок – додайте склянку води.

Заморожені пельмені варяться не більше 7-10 хвилин на помірному вогні до того моменту, поки вони не почнуть спливати. -У міру закипання додати сіль і мелений перець (якщо страва подаватиметься разом з бульйоном, за смаком додають лавровий лист, чорний перець у горошку, спеції.