Як треба різати картоплю для пюре?

Як краще нарізати картоплю При варінні картоплі для пюре, якщо картопля велика, зазвичай господині нарізають її великими кубиками. Краще нарізати його брусочками, такої ж товщини, як ви нарізали кубиками.. Тоді картопля не буде так "втікати" від товкушки і все вийде швидше.

Щоб картопля повністю просмажилася і зберегла рум'яну скоринку, краще різати її дрібно: соломкою, брусочками або тонкими скибочками. Слідкуйте за однаковим розміром шматочків, щоб вони приготувалися одночасно. Якщо хочете нарізати картоплю крупно, перед смаженням поваріть її 5-6 хвилин у киплячій воді.

Якщо у вас великі бульби, тоді після того, як ви почистили картоплю, її потрібно розрізати на кілька частин. Порада господиням: дрібна та картопля середнього розміру звариться швидше. Але якщо розрізати картоплю на кілька частин, то при варінні цей овоч втратить більшість корисних речовин.

0:001:35Suggested clip 60 secondsЯк потрібно нарізати картоплю, як порізати картоплю часточкамиYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip