Як роблять сидр Сомерсбі?

Яблучний сидр Somersby готують так само, як і багато років тому. вирощують яблука, чекають на їх дозрівання, збирають урожай, роблять з нього сік, а потім зброджують його і розливають по банкам та пляшкам.. Звичайно, в наші дні більшість технологічних процесів автоматизовано.

Скільки градусів у Somersby? Фортеця сидра – 4,7% про.

Пивоварна компанія "Балтика" запустила новий продукт – яблучний сидр Somersby ліцензії Carlberg Group. Преміальний бренд Somersby добре знайомий жителям Скандинавії, Данії та Бельгії і є повністю натуральним напоєм з невеликим вмістом алкоголю (4,7%), який отримується шляхом природного бродіння.

Сидр (фр. cidre, застаріле і в просторіччі – буза) – слабоалкогольний напій, що отримується за допомогою бродіння яблучного, рідше грушевого або айвового соку за допомогою додавання дріжджів або натуральним способом.