У чому можна обваляти рибу перед смаженням?

Щоб риба зберегла форму під час смаження і не пристала до сковороди, її потрібно запанувати. Можна обваляти рибу тільки в борошно, а можна зробити багатошарову паніровку з борошна та панірувальних сухарів, скріпивши їх збитим яйцем.

Рибу обвалюють у яйці, потім у муці, потім знову в яйці і покривають сухарями. Це дозволить досягти більш щільної скоринки. Кляр – до збитих яєць додається столова ложка крижаної води та всипається борошно.

Що можна, можливо взяти замість борошна і сухарів З роллю рибної «оболонки» чудово впорається манна крупа. Продукт помітно покращить зовнішній вигляд страви: на рибі з'явиться апетитна золота скоринка. Крім манка надасть страві додатковий приємний смак.

Засипте рибу сіллю (більше – не менше) і залиште на півгодини. Якщо хочете натирати спеціями, то зробіть це тоді.