Що стосується курячих потрухів?

Курячі потрохá – це субпродукти, до яких належать печінка, нирки, серце, голова, легені, гребінці, шия, лапи, пупки, шлунок.

Потруха, внутрішні органи свійських тварин: печінка, серце, нирки, серце, рубець, кишки – нікого залишають байдужими. Страви з цих продуктів або їдять із задоволенням або на дух не переносячи.

Курячі тельбуха, які давно і міцно посіли високе місце в ієрархії корисних та надзвичайно смачних продуктів, це серця, шлунки та печінка птиці. Найнижчу калорійність мають курячі шлунки, потім за зростаючою – печінка та серця, тому калорії розраховані за середнім значенням.

Безперечна користь курячих сердець обумовлені їх досить багатим хімічним складом. До нього увійшло безліч незамінних амінокислот (валін, лейцин, лізин та ін.), Мікроелементи (магній, залізо, цинк та ін), а також вітаміни РР, А та групи В.