Що робити, якщо додала багато борошна в млинці?

Якщо ви додали занадто багато борошна, то млинці виходять товстими, важкими та пухкими. Для вирішення проблеми потрібно додати в тісто трохи молока чи води. Рватимуться млинці і тоді, коли в тесті, навпаки, муки мало.

Перше, що може виправити становище, це вода. Експерти рекомендують додати трохи рідини і добре вимісити заготовку знову. Однак у цьому випадку існує ризик, що в результаті тісто стане гумовим. Також важливо враховувати, яке саме тісто готує господиня: дріжджове, пісочне чи бісквітне.

При замісі тіста додайте в нього трохи олії, пару столових ложок сметани. Одне-два яйця, не більше, тому що яйця і створюють крихкість, ламкість. Перед випіканням гарненько сковороду прожаріть на плиті, на маленькому вогні протягом півгодини не менше.

Надто солодку страву можна врятувати, додавши кислі, гіркі чи пряні інгредієнти. А ось із сіллю краще не експериментувати, адже вона лише підкреслить надмірну. насолода. Кислий смак: лимонний чи лаймовий сік. Апельсиновий сік краще не брати, адже він тільки додасть солодощі.