Що допомагає засвоєнню білка?

Вживати м'ясо, птицю, рибу разом із салатом з овочів та зелені, заправленим яблучним/рисовим/бальзамічним оцтом або ягідним соусом. Органічні кислоти в оцті та ягодах підвищуватимуть кислотність шлунка. До того ж в овочах містяться ферменти, які допомагають організму людини переробляти білки.21 May 2019

Процес перетравлення білків вимагає підвищеної кислотності у шлунку. Шлунковий сік із підвищеною кислотністю необхідний для активізації ферментів, відповідальних за розщеплення білків на пептиди, а також за первинне розформування харчових білків у шлунку.

Також важливо, щоб у Вашому організмі були присутні необхідні вітаміни та мінеральні речовини, що сприяють засвоєнню протеїну, це: хром і цинк, які сприяють доставці амінокислот до м'язів, вітаміни В3, В6, В12, біотин (вітамін Н), що сприяють засвоєнню протеїну.

Білок у вас не засвоюється.Для кращого засвоєння білка необхідно відновити кислотність, для цього необхідно:

  1. Маринувати м'ясо перед приготуванням. …
  2. Заправляти зелені/овочеві салати сумішшю лимона або натурального яблучного оцту та оливкової олії.
  3. Добре їсти зелень з гірким смаком – рукола, зелена цибуля, черемша.