Коли треба кидати вареники у воду?

Викладайте вареники тільки в киплячу воду. – Викладайте вареники в трохи підсолену воду. На 1 л води візьміть 0,6 чайної ложки солі. — Відразу після закладання вареників у киплячу воду завадіть їх дерев'яною ложкою.

Вода, сіль та яйце – ідеальні інгредієнти. Якщо не хочеш класти в тісто яйце, попрацюй знайти борошно твердих сортів пшениці. Не забувай просіювати борошно! Можна спробувати капнути в тісто трохи олії – воно буде більш податливим.

В середньому вареники варяться після повторного закипання води протягом 10-20 хвилин. При необхідності можна додати у воду для вареників трохи солі та лавровий лист. Такий бульйон підійде для варіння вареників з картоплею, капустою, грибами чи субпродуктами.

Що додати у воду для вареників Рідина потрібно обов'язково посолитинавіть якщо ви готуєте вареники із солодкою начинкою: це не дасть їм злипнутися. Втомилися думати про те, що приготувати на обід чи вечерю?