Де виготовляють томатну пасту помідорку?

Томатна паста «Помідорка» у скляних банках виготовляється на Півдні Росії в Республіці Адигея (м. Майкоп, ТОВ фірма "Комплекс-Агро"). Групова та вантажна упаковка розроблена для максимального захисту продукції у процесі транспортування.

Виробник: ТОВ "Харчовик", Росія, Краснодарський край, м. Абінськ. Виготовлено під торговою маркоюПомідорка". Склад: томатна паста.

Томатна паста – Продукт, традиційний для півдня Італії, де здавна прийнято сушити розім'яті помідори на дерев'яних листах на спекотному серпневому сонці.

Гарна томатна паста пружна, щільна та трохи зерниста. Така консистенція досягається рахунок вмісту сухих речовин — інгредієнтів, які залишаються після уваривания. За ГОСТом томатної пасти має бути не менше 25% сухих речовин, а в пасті «Скриня астраханських помідорів» їхня частка становить 25–28%.