Чи можна змішувати тріску для копчення?

Для гарячого – жменя (близько 50 см³) тріски на годину на 2-4 кілограми продукту. Період обробки димом – від 1 до 40 годин. Для швидкого копчення – одна або дві жмені (приблизно 100 см³) на годину на 2–4 кілограми продукту.

Щоб тріска не прогоріла Тому, перед приготуванням на грилі замочуйте тріску для копчення у воді на 20 хвилин, щоб вона довше віддавала дим та аромат вашим стравам.

Для тривалого копчення рекомендуємо кожні 30 хвилин додавати свіжу тріску для надання насиченого смаку з серпанком. Приблизно 2-3 жмені тріски успішно віддають свій аромат протягом 1 години. Змочувати тріску не обов'язково.