Яким має бути другий сніданок?

Що взяти із собою на другий сніданок?

  • Свіжі фрукти (надовго не дають почуття ситості).
  • Жменя горіхів або очищеного насіння.
  • Сухофрукти (у них багато клітковини, вони смачні та поживні).
  • Овочі (краще поєднувати їх вживання з білковим продуктом, так виходить ситніше).
  • Кисломолочні продукти (сир, кефір, ряжанка).

Більшість дослідників сходиться на тому, що сніданок має бути білково-вуглеводним. Наприклад, візьмемо бутерброд. Це чудовий сніданок, який стає ще кориснішим, якщо хліб цільнозерновий, на хлібі – легкий сир і куряче або м'ясне філе.

Другий перекус або полуденок повинен складатися з білка, білка та жирів, а також містити клітковину. Для вечірнього перекушування необхідно вибирати білкові продукти із мінімальною кількістю жиру. Калорійність кожного перекушування має становити приблизно 150-250 ккал.