9 корисних безглютенових злаків
- Рис Коричневий чи нешліфований рис – це необроблений попередник звичного нам білого рису. …
- Кіноа Кіноа останнім часом стало одним із найпопулярніших безглютенових зерен. …
- Овес Овес дуже корисний здоров'ю. …
- Гречана крупа …
- Амарант …
- Кукурудза …
- Сорго …
- Просо
Злаки, або Злакові (лат. Gramíneae), або М'ятликові (лат. Poáceae), – сімейство однодольних рослин, до якого належать такі відомі і давно використовуються в господарстві рослини, як пшениця, жито, овес, рис, кукурудза, ячмінь, просо, бамбук , цукрова тростина.
А тепер по кожному з видів каш та нюансів їх приготування:
- Гречка. Напевно, моя улюблена крупа. …
- Пшоно. …
- Перлова крупа. …
- Пшенична крупа. …
- Кукурудзяна крупа. …
- Вівсяні пластівці. …
- Манна крупа. …
- Булгур.