Які йогурти корисні для кишківника?

Найпростіший, ефективніший і найсмачніший спосіб відновити мікрофлору кишечника — це натуральні йогурти із пробіотичних заквасок GOOD FOOD (ГУД ФУД). Закваски GOOD FOOD (ГУД ФУД) містять лише корисні лакто- та біфідобактерії першого покоління. Ці бактерії ідентичні тим, що живуть у нашому організмі від природи.

Найбільш корисним вважається йогурт з живими бактеріями, виготовлений на заквасці, без консервантів та добавок. На баночці такого продукту вказано кількість мікроорганізмів, що містяться в ньому. А напис "йогуртовий продукт" найчастіше свідчить про те, що користь для організму буде мінімальною.

Кефір містить бактерії, здатні оселитися на стінках кишечника та сприяти відновленню його нормальної мікрофлори. Бактерії з натурального йогурту цього зробити не в змозі, але вони чудово очищають кишечник від шкідливих мікроорганізмів. Причому, йогурт справляється з цим завданням набагато краще кефіру.

Біойогурт йогурт з додаванням біфідобактерій чи молочнокислої ацидофільної палички, чи інших пробіотичних мікроорганізмів, чи пребіотиків.