Як збити вершки 20 відсотків у густу піну?

по суті жир, у звичайному стані рідина та жир не змішуються, оскільки вони різні. Об'єднатися вони можуть за принципом емульсії. Вона готується за допомогою занурювального блендера. Переливаємо суміш у склянку і збиваємо, періодично піднімаємо блендер і збиваємо до повної однорідності..Sep 12, 2022

А тепер чим же можна загуснути вершкиЯкщо вони все-таки не збиваються в міцну піну навіть при дотриманні всіх правил. Змішуємо 2 столові ложки цукрової пудри та 1 столову ложку крохмалю. Цього вистачить на 300 мл вершків. Перемішуємо на низьких оборотах і даємо постояти хвилин 10-15.

20 – 30% жирності призначені для приготування підливок, соусів та крем-супів. 33 – 38% – для збивання. Без них не обійдеться виготовлення легких повітряних кремів для тортів або десертів. Вершки жирністю менше 30% не підходять для приготування десертів, їх важко збити без спеціальних добавок-загусників.

Збивати вершки найкраще починати на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи оберти. Збивати вершки потрібно до м'яких піків. Коли на вершках залишається слід від віночка, а самі вершки добре тримають форму – вершки готові. Після того як вершки готові краще далі не збивати, щоб не перебити вершки в олію.