Як запікати в електричній духовці?

Переважна більшість випічки краще готувати у режимі “Верх + низ” для електричних духовок або "Низ" для газових. Конвекцію варто включати наприкінці, якщо хочеться отримати більш рум'яну скоринку. 4. У момент відправки випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.

Як користуватися електричною духовкою

  1. увімкнути агрегат;
  2. встановити необхідну температуру;
  3. дати духовому шафі нагрітися до заданої температури;
  4. поставити по центру страву;
  5. закрити дверцята та виставити таймер;
  6. після спрацьовування звукового сигналу перевірити страву та за необхідності знову включити прилад.

07-Aug-2019

Основні режими роботи духової шафи

  • Верхнє нагрівання. ТЕН розташований у верхній частині робочої камери приладу. …
  • Нижній нагрів. Найкраще підходить для тривалої випічки, приготування страв за традиційними рецептами.
  • Верхнє та нижнє нагрівання. Одночасна робота двох ТЕНів. …
  • Гриль. …
  • Конвекція.

09-Mar-2022