Переважна більшість випічки краще готувати у режимі “Верх + низ” для електричних духовок або "Низ" для газових. Конвекцію варто включати наприкінці, якщо хочеться отримати більш рум'яну скоринку. 4. У момент відправки випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.
Як користуватися електричною духовкою
- увімкнути агрегат;
- встановити необхідну температуру;
- дати духовому шафі нагрітися до заданої температури;
- поставити по центру страву;
- закрити дверцята та виставити таймер;
- після спрацьовування звукового сигналу перевірити страву та за необхідності знову включити прилад.
07-Aug-2019
Основні режими роботи духової шафи
- Верхнє нагрівання. ТЕН розташований у верхній частині робочої камери приладу. …
- Нижній нагрів. Найкраще підходить для тривалої випічки, приготування страв за традиційними рецептами.
- Верхнє та нижнє нагрівання. Одночасна робота двох ТЕНів. …
- Гриль. …
- Конвекція.
09-Mar-2022