При заморожуванні та наступному розморожуванні піца вийти відволоженою, а тісто – гумовим. Однак, якщо після прийому гостей у вас залишилася велика кількість піци і ви хочете його заморозити, рекомендуємо спочатку охолодити її в холодильнику. Потім загортаємо коржик у харчову плівку і відправляємо в морозилку.May 19, 2022
Розморожується готова піца або в мікрохвильовій печі, в цьому випадку її треба поставити на 3-4 хвилини при максимальній потужності, або в духовці, ставимо на 10 хвилин при температурі 150°С.
Піцу можна заморозити як з начинкою, і без неї. Для цього потрібно розкотити тісто необхідного тобі розміру, наколоти його вилкою і запекти 5-7 хвилин при температурі 150-160°C. Потім дати охолонути, обернути харчовою плівкою та відправити у морозильну камеру.
Як варіант замість контейнера можна скористатися плівкою: оберніть їй кожен шматок або помістіть його в окремий вакуумний пакет. Важливо! При температурі -18 ° С продукт можна зберігати до 6 місяців. Піцу, яку ви купили в магазині вже у замороженому вигляді, дозволяється зберігати до 1 року.