Розріжте курку на дві половинки або відразу на порційні шматки та залийте половиною соляної суміші. Залишіть на пару годин, потім промийте курку проточною водою і знову повторіть процедуру, — радить «ЗДОРОВЕДІВ».
Вимочувати можна, кілька разів змінюючи воду.М'ясо втрачає неприємні добавки, якщо його вимочити:
- У підсоленій воді кілька годин;
- у воді, підкисленій лимонним соком;
- У мінеральній воді;
- у воді з додаванням оцту;
- У воді, рясно посипавши м'ясо содою та сіллю, протягом чверті години.
23-Nov-2017
Спосіб видалення шкідливих речовин, що добре зарекомендував себе, — двічі прокип'ятити воду. Термічна обробка знищує не тільки гормони росту, антибіотики, але ще й 99,9% бактерій Поставте курку у воду на вогонь. Через 10 хвилин закипання потрібно злити воду, промити м'ясо та залити свіжою водою.