Як впливає кава на сечову кислоту?

Так, згідно з дослідженнями, вживання як звичайної кави, так і кави без кофеїну, було асоційовано з зниженням рівнів сечової кислоти та ризику розвитку подагри.

Результати деяких досліджень доводять, що вживання кава у помірних кількостях знижує ризик розвитку подагризвучать переконливо. Але пити каву можнаякщо немає інших протипоказань.

Підвищене споживання кава значно знижує ризик розвитку подагри, вважають канадські та американські дослідники. За їхніми даними, люди, які вживають понад чотири чашки кава на день, знижують ризик розвитку подагри на 40%.

Продукти для вживання

  • Вода. Допомагає виводити сечову кислоту. …
  • Молочні продукти з низьким вмістом жирів.
  • Зерно і крохмаль: до них відносяться хліб, макарони, рис та картопля.
  • Фрукти та овочі.
  • Пісні білки.
  • яйця (помірно).
  • Кава чай