Як використати збиті вершки?

Збиті вершки часто використовуються як топінг для прикраси десертів з морозива; кави, какао, тортів та тістечок, молочних або алкогольних коктейлів. Можуть вживатися також із свіжими ягодами, ягідними мусами, пудингами тощо. Найчастіше продаються готовими у металевих балончиках під тиском.

Коли збиті вершки у вас є – займаємо їх у стравах. Подаємо з морозивом, фруктами та горішками. Колота карамель та ягоди – ідеальне до них доповнення. Відкриті тарти з медовими начинками (гарбуз, яблучне пюре тощо).

Збиті вершки добре поєднується з

  • ванільним сиропом
  • лікером мараскіно
  • айріш крим
  • лікером амаретто
  • коричневим какао лікером
  • кава в зернах
  • кава американо
  • кокосове пюре