Як варити буряк лайфхак?

Закип'ятіть воду на середньому вогні, а потім зменшіть його та накрийте буряк кришкою. Готуйте 2:00. Є простий лайфхак, який допоможе зберегти яскравий колір овочів у процесі варіння: додайте лимонний сік у співвідношенні 1/2 чайної ложки на 1 літр води. Перевірити готовність буряка дуже просто.

Як зберегти колір буряків та насичений смак при варінні, розповідаємо у цій інструкції.

  1. Вибирайте яскраві сорти
  2. Збережіть шкірку
  3. Опускайте буряк у холодну воду
  4. Варіть повністю на слабкому вогні
  5. Не соліть раніше часу
  6. Використовуйте лимонний сік
  7. Додати оцет і цукор
  8. Слідкуйте за часом

Кладете миту буряк в емальовану каструлю, заливаєте окропом так, щоб він покривав плоди. Чекаємо, коли закипить і варимо у киплячій воді 30 хвилин. Зливаємо воду і ставимо буряк під струмінь холодної води. Буряк охолоджується під водою приблизно 10-15 хвилин.