Як смачно приготувати креветки?

Варені заморожені креветки не потрібно варити, після розморожування їх можна ошпарити гарячим розсолом зі спеціями.. Щоб приготувати розсіл для креветок, довести до кипіння воду в каструлі в пропорції: 1 літр на півкіло креветок. Додаємо до неї спеції та сіль у розрахунку: 1 столова ложка на один літр рідини.28 Dec 2021

Добре розігрійте сковороду, тобто прожаріть. Налийте олію, головне — її не перегрівати, інакше креветки миттєво підгорять! Закидайте розморожені креветки і обсмажуйте протягом 2-3 хвилин. Креветки готові!

Вареноморозиві креветки вже готові до вживання: вони зварені у морській воді на борту рибальського судна, тому їдять їх просто розморозивши.

Як приготувати "Очищені варені креветкиВикладіть заморожені креветки у друшляк і полийте їх окропом, щоб зійшов лід. Перекладіть креветки у каструлю і залийте окропом на 30 секунд, щоб нагрілися. Полийте соком лимона та подавайте до столу. Смачного!