Як швидко розм'якшити соєву спаржу?

Викладіть суху фучжу 200 г у глибоку ємність і залийте чистою холодною водою. Притисніть зверху тарілкою або іншим вантажем, щоб продукт був повністю у воді. Залишіть спаржу приблизно на 12 годин за кімнатної температури, періодично змінюючи воду. Вам може знадобитися менше часу.

Шкода соєвої спаржі Небажано вживання фучжу у їжу у великих кількостях. При зловживанні соєвий спаржею можна, можливо отримати ризик захворювань підшлункової залози

Перед приготуванням сухий напівфабрикат (100-150 г) необхідно замочити в прохолодній воді на кілька годин. Деякі, намагаючись заощадити час, заливають окропом фучжу на 30 хвилин. Але все ж таки вимочувати соєву спаржу рекомендується у холодній воді.