Як швидко псується домашній сир?

якщо сир або сирні вироби пройшли термічну обробку, їх можна зберігати протягом 5 днів; готові страви з сиру можна вживати протягом двох діб; запіканка із сиру придатна до їжі протягом 48 годин; дитячі продукти з сиру можна зберігати не більше 36 годин. Oct 24, 2565

Домашній сир зберігається не більше 2 діб за температури від 0 до +3 градусів. Магазинний збереже свої якості та не зіпсується від 3 до 5 днів при температурі від 0 до +6 градусів. Йдеться про час після розтину упаковки.

Сир краще довго не зберігати його варто загорнути в мокру тканину і покласти в холодне місце. У таких умовах його термін придатності – один день.

До 30 днів – при глибокому заморожуванні. Для цього потрібно покласти сир у морозильну камеру з температурою мінус 30 ° С на 4-7 годин. Потім заморожений продукт можна зберігати за температури –20…–17 °З. До 14 днів – у морозильнику за температури –18…–12 °С.