Як роблять маргарин?

Маргарін – емульсійний продукт із води та рослинної олії. Він може містити тваринний або риб'ячий жир, молоко, ароматизатори, барвники, сіль, цукор та інші харчові добавки.

Маргарін є емульсією води в маслі, що містить розподілені краплі води діаметром 5-10 мкм. У виробництві маргарину використовують два види сировини: основну та допоміжну. До основної сировини можна віднести жирову основу маргарину. Це можуть бути як тверді, так і рідкі рослинні олії та жири.

Вершкове масло – твердий молочний продукт, виготовлений шляхом збивання вершків або молока, щоб відокремити тверді компоненти від рідких. Маргарін був розроблений як замінник вершкового масла і виготовляється з рослинних олій, таких як ріпакова масло, пальмова масло та соєве масло.