Як називаються склянки у барі?

Туліп Назва цього склянки для бару походить від слова тюльпан. Використання Туліпа найкраще під час розпивання ігристих вин, а також для подачі шампанського. Стандартним обсягом є величина 150 мл.

келихи – всі типи товстостінного посуду, виготовленого зі скла; фужери – різновид келихів з тонкою довгою ніжкою; чарки – маленькі келихи для подачі міцного алкоголю на тонкій ніжці; стоси (шоти) – маленькі склянки, В яких відсутня ніжка, застосовуються для подачі міцного алкоголю.

Як розрізняють склянки та келихи Склянки бувають об'ємом 130-500 мл з тонкими або потовщеними стінками та плоским дном. Призначений для безалкогольних та слабоалкогольних напоїв. Келих складається з трьох частин: чаші, підставки та ніжки. Келихи можуть бути циліндричної, конічної та інших форм.