Як називаються кондитерські блискітки?

Харчовий гліттер Нині широко застосовується прикраси кондитерських виробів, переважно тортів. Він є декоративними блискітками, які абсолютно їстівні. Форма харчових гліттерів буває залежить від розміру – це може бути як дрібнодисперсний порошок, так і більша стружка.

Кандурін – це безпечний харчовий барвник, який має нейтральний смак, не забарвлює руки і легко змивається. Примітно, що застосовується не лише у харчовій промисловості, а й у фармацевтиці.

Глітери – це суміш кандуріна (золотого або срібного) із барвниками. Можна сказати що гліттер – це кандурін з відтінком кольору. При цьому фракція барвника дуже дрібна, грудочок немає взагалі, ви оціните це, коли користуватиметеся аерографами з невеликими соплами.

Харчовий блиск – це барвник у вигляді порошку або спрею, для виготовлення якого використовуються натуральні силікати. З його допомогою прикрашають кондитерські вироби, надають напоям блиск перламутру. Його можна наносити на поверхню приготовленого десерту або використовувати для створення маси, що фарбує.