Як називається солодкий соєвий соус?

Кекап маніс (kecup manis) – індонезійський густий соєвий соус, який часто використовується при приготуванні та подачі страв з м'яса, птиці та риби. За консистенцією він найбільше схожий на кленовий сироп або інший сироп густий.Mar 12, 2018

Види соєвого соусу

  • Койткуті (농구, міцний) соус) – спосіб приготування прийшов із Канто і став найбільш популярним по всій країні. …
  • Усукуті (얇ий, слабкий соус) – винайдений та популярний у регіоні Кансае. …
  • Тамарі (溜まり, соус без зернових) – виробляється в Тюбу, тамарі темніший і має насичений смак.

Соус унаги, у свою чергу, більше солодкий, так як для нього використовують більше цукру Соус теріяки трохи рідкіший і світліший, тоді як унаги – густий, тягучий і темний.

Темний соєвий соус вважається більш витриманим. Він проходить тривалу ферментацію, тому відрізняється надзвичайно глибиною смаку та аромату. Такий соєвий соус не занадто солонийз солодкуватими нотками меляси.