Як називається молочний чай?

Молочний улун (奶香金萱 [nǎi xiāng jīn xuān] – Най Сян Цзінь Сюань) – тип чаю, розроблений у 1980 році. Він відрізняється типом ферментації. Однак іноді під такою назвою можуть продавати ароматизований улун. Один із вдалих чайних експериментів – Лао ча, або витримані улуни.

У Китаї молочний улун називають «Най Сян», що перекладається як «чай із молочним ароматом».

Най Сян Цзінь Сюань Най Сян Цзінь Сюань – це «молочний улун», один із найпопулярніших ароматизованих сортів китайського чаю. Сировина – провінція Фуц.. Най Сян Цзінь Сюань Тайвань – це преміум «молочний улун», один із найпопулярніших ароматизованих сортів чаю.

Молочний улун – це назва групи слабо-або середньоферментованих улунів напівсферичного скручування, ароматизованих штучними ароматизаторами з молочним (і спорідненими – вершковими, карамельними та подібними) ароматом.