Як називається м'ясо, приготовлене на грилі?

Барбекю – цим словом називають будь-яке м'ясо, приготоване на вугіллі просто неба. Також називається і сам процес приготування.

Якініку (гіркікри) або термін японської кухні, що означає смажені на грилі страви, дослівно перекладається як «смажене м'ясо». Спочатку назва «якініку» належала до м'яса, приготовленого в стилі барбекю.

Особливість приготування м'яса в смокері полягає в тому, що його попередньо не маринують. Все що потрібно – це натерти відруб сумішшю спецій, найчастіше сіллю та перцем, і відправити смокер. Свинячі реберця найчастіше томлять у смокері 6–8 годин за нормальної температури близько 80–95°С.

мармурової яловичини Якщо говорити про смаження на грилі, то відмінним м'ясом буде яловичий, максимально жирний шматок. Рекомендуємо віддавати перевагу мармуровій яловичині, адже така м'ясо складається з вкраплень жиру – він знаходиться у м'язах. У процесі приготування жир тане та робить м'ясо неймовірно соковитим.