ВЕРШКОВИЙ СИР / ФІЛАДЕЛЬФІЯ ФІЛАДЕЛЬФІЯ (Philadelphia) – він же КРИМЧИЗ (Cream cheese) – вершковий сир – м'який сир із коров'ячого молока в даний час є найпопулярнішим вершковим сиром у світі. Його випускають як за класичним рецептом, так і знежиреним, з добавками та начинками.
Камамбер (фр. Camembert) – сорт м'якого жирного сиру, що виготовляється з коров'ячого молока. Має колір від білого до світло-вершкового.
Вершкові сири та їх корисні властивості
- ГРЕЦЬКА ФЕТА Класична фета виготовляється з козячого чи овечого молока. …
- СИР ФІЛАДЕЛЬФІЯ Сир Філадельфія з коров'ячого молока в даний час є найпопулярнішим вершковим сиром в світі. …
- НЕХАТЕЛЬ …
- МОЦАРЕЛЛА І РІКОТТА …
- МАСКАРПОНІ …
- КРЕМ ДЛЯ ТОРТУ
Oct 26, 2019
Найпопулярніші м'які сорти сиру: бри, камамбер, дор блю, фета, моцарелла, сулугуні, рікотта, маскарпоне, горогонзолу. Під час дозрівання деякі м'які сорти сиру кілька разів омиваються пивом, вином чи сироваткою.