Як називається м'який вершковий сир?

ВЕРШКОВИЙ СИР / ФІЛАДЕЛЬФІЯ ФІЛАДЕЛЬФІЯ (Philadelphia) – він же КРИМЧИЗ (Cream cheese) – вершковий сир – м'який сир із коров'ячого молока в даний час є найпопулярнішим вершковим сиром у світі. Його випускають як за класичним рецептом, так і знежиреним, з добавками та начинками.

Камамбер (фр. Camembert) – сорт м'якого жирного сиру, що виготовляється з коров'ячого молока. Має колір від білого до світло-вершкового.

Вершкові сири та їх корисні властивості

  • ГРЕЦЬКА ФЕТА Класична фета виготовляється з козячого чи овечого молока. …
  • СИР ФІЛАДЕЛЬФІЯ Сир Філадельфія з коров'ячого молока в даний час є найпопулярнішим вершковим сиром в світі. …
  • НЕХАТЕЛЬ …
  • МОЦАРЕЛЛА І РІКОТТА …
  • МАСКАРПОНІ …
  • КРЕМ ДЛЯ ТОРТУ

Oct 26, 2019

Найпопулярніші м'які сорти сиру: бри, камамбер, дор блю, фета, моцарелла, сулугуні, рікотта, маскарпоне, горогонзолу. Під час дозрівання деякі м'які сорти сиру кілька разів омиваються пивом, вином чи сироваткою.