Як наново Темперувати шоколад?

Шоколад можна темперувати нескінченну кількість разів, заново повторюючи всі кроки, якщо він застиг і ви не встигли його використовувати. Справа в тому, що введення какао-олії Mycryo в шоколад – Це етап, який потрібно буде повторювати знову, щоразу, коли ви шоколад нагріваєте.

Додайте олію (одну столову ложку на 200 г шоколаду) і перемішуйте до повної однорідності. Або спробуйте перемішати шоколад ручний блендер. Якщо ці поради не допомогли врятувати шоколад, все одно не викидайте його! Його можна використовувати у випічці.

Додайте жменю нерозтоплених калет і пробийте блендером, щоб температура шоколаду опустилася нижче за граничну. Але це працює, тільки якщо буквально на пару градусів перегріли. Якщо набагато – пиши пропало, доведеться темперувати складним способом: нагріти, швидко охолодити, знову нагріти.