Про обробку судака
- зріжте плавці та зяброві колючки;
- натріть сіллю, щоб позбутися слизу;
- видаліть луску та за необхідності шкіру;
- випатрайте, розпоривши черевце, діставши потрухи і зчистивши жирову плівку на внутрішній поверхні;
- зріжте філе судака зі шкірою та реберними кістками або наріжте на шматочки.
Моментально та без проблем рибу можна очистити за допомогою експрес-методу. Для цього тушку треба промити і повністю облити з усіх боків окропом. Потім обсипати сіллю та головою всередину помістити в поліетиленовий пакет. Лівою рукою тримати судака за хвіст, а правою, ритмічними рухами знімати луску.
2:504:00Suggested clip 56 secondsЯк чистити судака – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip