Як і скільки варити яловичий рубець?

1Рубець очистити, вимити, варити з морквою та петрушкою 3-4 години, охолодити, посипати товченим часником, перцем, зеленню, щільно згорнути рулетом, перев'язати і доварити в тому ж бульйоні.

Варити на середньому вогні 4 год. рубець з каструлі, дати охолонути. Бульйон процідити.

Телячий рубець варять протягом 2 – 2.5 годин у звичайній каструлі та 1.5 години у скороварці. Свинячий рубець – ніжніший і його треба варити менше часу. Свинячий рубець варять протягом 50-60 хвилин у скороварці або протягом 1.5 -2 годин у звичайній каструлі.

Скільки варити яловичий рубець?

  1. У більшості магазинів продається вже очищений рубець, білого кольору, дуже чистий і без різкого запаху. …
  2. Викласти рубець у гарячу воду і після закипання проварити 5 хвилин|мінути|, знімаючи піну. …
  3. Накрити рубець кришкою та варити на тихому вогні, прикривши кришкою, 3,5-4 години.

25 Feb 2021