Як довго пекти заморожену піцу?

Піцу потрібно відправити в добре розігріту духову шафу – до 220 градусів. Попередньо видаліть плівку. Випікати піцу потрібно на решітці в нижній частині духовки протягом 11-13 хвилин. Щоб насолодитися смаком, піцу краще з'їсти, поки вона не охолола.Apr 23, 2021

Встановіть температуру на 190-200 градусів, підігрівайте заморожену піцу протягом 6-10 хвилин (залежно від товщини) або до золотистого кольору та хрусткої скоринки. Через обмеження за розміром аерогриль ідеально підходить для невеликої піци або розігріву окремих шматочків.

Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці за 200 градусів 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватись зайва рідина.

листкове тісто: 20-25 хвилин; рідке тісто на кефірі або майонезі: 40 хвилин; тонко розкочене дріжджове тісто: 15-20 хвилин; товсте дріжджове тісто: 40-60 хвилин.