Як довго гасити печериці до готовності?

Щоб зварити раніше заморожені гриби, нам знадобиться приблизно 7 чи 9 хвилин. Свіжі нарізані невеликими шматочками печериці будуть готові за 5-8 хвилин після закипання води.

Як і скільки варити печериці на плиті Свіжі цілі та великі гриби варіть на невеликому вогні 10-15 хвилин після закипання, розрізані на шматочки – 5-7 хвилин. Розморожені печериці зваряться в середньому за 7-10 хвилин. Готові гриби відкиньте на друшляк, щоб стекла вода.

Якщо печериці дрібні, слід ретельно протерти їх сухою серветкою. мити або чистити не обов'язково. З великих також необхідно прибрати землю, потім розрізати на 2-4 частини і зняти з капелюшок тонку шкірку. Ніжки можна або витерти сухою серветкою. Після цього гриби готові до вживання.