Відсотковий зміст алкоголю в них, як правило, не перевищує 20 – 22%.До слабоалкогольних напоїв відносяться
- лікери;
- мартіні;
- пиво;
- пунш;
- коктейлі;
- фізи;
- шампанське;
- саке та інші напої.
- Пшеничне пиво Найбільш нешкідливе, але лише за умови, що одержано технологічно правильним шляхом (верхнім бродінням). …
- Ель Фортеця його в середньому вища, ніж у світлого пшеничного, і це погано. …
- Лагер Звичайне світле пиво – Продукт низового (низькотемпературного) бродіння дріжджів. …
- Ламбік …
- Портер
Безалкогольне пиво Hoegaarden 0.0% – «У цьому пиві справді ні ні каплі алкоголю, але не всім припаде воно до смаку. » | відгуки