У чому користь чуки?

У складі салату знаходиться ціле море корисних речовин, необхідних людському організму для нормального функціонування. Особливо багато він містить йоду, цинку, заліза, марганцю, фосфору. Багаті водорості на клітковину, кислоти, у тому числі жирні Омега-3, рослинні білки.

У жінок покращується кровообіг в органах малого тазу, а також підвищується швидкість загоєння ран на слизових оболонках. У чоловіків підвищується сила та витривалість, а також зменшується ризик появи захворювань простати.

Зазвичай страва із салатом заправляється соєвим, кунжутним чи горіховим соусом. Найбільш популярними стравами із салатом чука вважаються такі: шашлички в соєвому соусі, салат з рибою та овочами, омлет, сир з водоростями, вегетаріанський рис з овочами та кунжутом, тартар, бургери, локшина та овочеві салати.

Опис Морські водорості, що входять до складу салату чука, відрізняються від звичайної морської капусти приємним смаком та менш яскравим запахом йоду.