Часто для приготування локшину можна просто залити окропом і залишити запарюватися на 10-15 хвилин….Яєчна локшина варена
Енергія 148 ккал | |
---|---|
Білки 5 г | Вуглеводи 29 г |
Жири 1 г | Волокна г |
Експерти сходяться на думці, що локшина швидкого приготування – Не найкращий продукт для споживання під час дієти. Зрідка можна, можливо побалувати себе «шкідливостями», проте при цьому не можна використовувати соуси та спеції, що входять до набору продукту. З добавок можна додавати тільки сублімовані овочі.
Харчова цінність та хімічний склад "Локшина яєчна, збагачена, приготовлена".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Білки | 4.54 г | 4.3% |
Жири | 2.07 г | 2.7% |
Вуглеводи | 23.96 г | 7.9% |
Харчові волокна | 1.2 г | 4.3% |