Скільки вариться індичка у каструлі?

Окремі шматки індички (грудка, гомілка, стегна) варяться годину. Цілком індичка вариться три години.

Готується вона довше, ніж курка: за часом це зазвичай близько 1,5 години або 90 хвилин. Однак все залежить від того, яку частину м'яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже через 30-40 хвилин, а великі гомілки або стегна потрібно варити у каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин.

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готове. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готове.

Nov 19, 2012

Викладіть порційні частини птиці в каструлю і залийте водою (щоб трохи скоротити час варіння, можна відразу влити окріп). Після закипання додайте сіль та спеції для аромату та варіть на середньому вогні. Однієї години в середньому вистачає, щоб проварилися стегенця та гомілки.