Скільки тріска може зберігатись у холодильнику?

Морський окунь: 3 місяці при – 12 градусах, 4 місяці при – 18 і півроку при – 30. Ставрида: 3 місяці при – 12, півроку при – 18 і 8 місяців при – 30. Тріска: 3 місяці при – 12, півроку при – 18 та 9 місяців при – 30.

Як і скільки зберігати Свіжу тріску зберігають у холодильнику не більше 3 днів, у морозилці – до півроку. Рибу попередньо звільняють від нутрощів, миють, просушують паперовим рушником, поміщають у герметичну тару або харчову плівку. Тушки не слід заморожувати повторно, оскільки м'ясо стане сухим та жорстким.

Зберігати розморожену рибу можна, можливо трохи більше трьох діб. Головна задача зберігання не зіпсувати корисного продукту.