Скільки риби можна з'їсти за день?

У свою чергу, за рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров'я на тиждень потрібно з'їдати щонайменше три порції риби. (Одна порція — це 100 грамів філе без шкіри та кісток.) ​​Рибу цінують за омега-3 та корисні жири.Sep 8, 2021

Скільки риби треба їсти? Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує, є не менше трьох порцій риби в тиждень. Слід пам'ятати, що під порцією мається на увазі 100г рибного філе без шкіри кісток та додаткових інгредієнтів. Втім, як кажуть фахівці з харчування, рибу можна, можливо є хоч щодня.

Це тріска, камбала, хек, щука, судак, окунь, мінтай. — Мінтай вважаю найкращим через низьку калорійність, високий вміст білка і зовсім низький вміст жиру, — каже лікар-гастроентеролог Світлана Федорова.

Арзамасцев зазначив, що під час прийому риби варто відмовитись навіть від молочних соусів. Обмежити варто і вживання разом із рибою грибів та або круп. “Молочні продукти, гриби та крупи після риби безпечно є не раніше ніж за 3–4 години. Це відповідає наступному прийому їжі.