Скільки провітрювати курку після копчення?

Якщо в копченості є сильний копчений запах, значить продукцію після копчення не провітрили. Щоб отримати приємний копчений запах, виріб повинен відлежати в просторі, що добре провітрюється. від 6 до 12 години. За цей час делікатес також набудуть ніжного копченого кольору.

Тривалість гарячого копчення курки у домашніх умовах становить від 40 хвилин до 1,5-3 годин. Все залежить від розміру тушки, тривалості посолу та віку птиці. Чим старше куркатим жорсткіше м'ясо і, відповідно, потрібно більше часу на приготування.

двох годин Копчення курки у коптильні проходить при температурі 90, близько двох годин. Час приготування може змінюватись в залежності від розмірів птиці. Періодично кришку потрібно піднімати, заодно позбавляючись від диму, що застоявся. Розрізати та дегустувати можна тільки після повного остигання.