Скільки потрібно часу, щоб заварити Доширак?

Заливайте локшину окропом. Але не повністю. Щоб вона сильно не розмокла. Накривайте тарілку кришкою та залишайте на три хвилини.Jan 9, 2022

Яйце, зварене круто, можна нарізати слайсами, але краще додати яйце-пашот – вийде локшина в стилі рамен. Можна додати до доширак яєчню-глазунью або зовсім сире яйце! Злийте зайву воду, добре збийте сире яйце, влийте в гарячу локшину і швидко перемішайте.

Залийте приблизно 300-350 мл окропу.

Спосіб приготування У киплячу воду (600 мл) покласти локшину та сухі пластівці, варити 5 хвилин. Злити воду (залишивши приблизно 8 ложок води) та додати соус, гасити 30 секунд. Добре перемішати.