Скільки пити рисовий відвар?

Вживайте близько 50 мл відвару один раз в дві години. Гастрит. Приймайте по половині склянки чотири рази на день. Схуднення.

Рисовий відвар п'ють при розладах травлення, як ліки. Сприяє виведенню з організму шлаків, солей. Очищає від токсинів. Містить у своєму складі такі важливі антиоксиданти, які захищають від старіння клітин, сприяють високому імунітету.

Нам потрібен відвар, в який Мал віддасть крохмаль, що міститься в ньому, а не сам Мал (хоча його потім можна використовувати для приготування їжі). Варіть Мал на середньому вогні 20-30 хв., Поки вода не перетвориться на рідину молочного відтінку. Деякі просто замочують Мал на 30 хв. у воді кімнатної температури.