Скільки можна зберігати запечену рибу?

Свіжу рибу можна зберігати не більше ніж 2-3 дні в холодильнику. Варену рибу можна зберігати 2-4 дні в холодильнику, запечену рибу. 2-5 днів, а копчену рибу – 5-6 днів.

Скільки зберігають смажену рибу Термічно оброблену рибу дозволено зберігати за кімнатної температури 2-3 години. За цей час вона має охолонути, стати придатною для вживання. Якщо за вказаний проміжок продукт не з'їде, слід помістити в холодильник. Готову страву зберігають 2 доби.

Смажену рибуЯк і інші приготовлені продукти тваринного походження, відразу після охолодження потрібно розміщувати в холодильнику. Зберігати на полиці холодильного пристрою її можна протягом 1-2 днів. Перед вживанням необхідно піддати смажену рибу термічної обробки.

Скільки можна зберігати смажену та варену рибу? Смажену та варену рибу після остигання можна зберігати в холодильнику протягом одного-двох днів. Перед вживанням її необхідно піддати термічній обробці в мікрохвильовій печі або розігріти на плиті.