Скільки коштує цілий верблюд м'ясо?

460 руб. за 1 Кг. (Опт від 11 Кг.)

М'ясо верблюда нагадує телятину, але трохи жорсткувато і має солодкуватий присмак.

Маса туші та жиру одного верблюда при хорошій вгодованості дорівнює масі 12-15 овець, середній забійний вихід м'яса складає 61,7-65,8%. На 100 кг верблюжого м'яса витрачається лише 76-30 чол.

М'ясо досить жорстке, застосовується в смаженому, вареному та в'яленому вигляді, як правило, у традиційних кухнях кочових народів Північної Африки, Близького Сходу та Середньої Азії. М'ясо верблюдів є дієтичним через малу кількість жиру і велику кількість легкозасвоюваного білка.