Вона повинна бути 1,022. Це означає, що вміст алкоголю у вашому сидрі буде близько 2,6%. Влийте трохи менше літра сусла, яке ви підготували, в посуд, об'єм якого не менше літра. сидр вдома
Об'єм, літр | Цукор, грами | |
---|---|---|
Вміст алкоголю vol.% | 4,2 5,0 6,1 | 800 |
Солодощі, цукру г/л | 20 25 30 |
Дозування цукру для карбонізації становить приблизно 10-12 г на літр сидра.
Після завершення етапу бродіння зняти підготовлений сидр з осаду. Необхідно підготувати пластикові або скляні ємності для зберігання напою: вимити і добре просушити. На дно кожної з них додати цукор із співвідношення 10 грам на літр вмісту.