Скільки часу можна зберігати маш?

У холодильнику вони зберігаються до тижня (8-10 днів). Боби маш (мунг) у пророщеному вигляді – це джерело вітамінів і мінералів! Батьківщиною цих бобів є Індія: мовою хінді цей вид бобової культури називається «Мунг». В азіатських країнах боби мунг – це такий самий основний продукт, як і хліб у Європі.

У досить щільному мішечку або контейнері маш не змінює своїх якостей 2 роки від часу виготовлення. Зберігати боби мунг потрібно в темному, сухому, добре провітрюваному місці.

До того ж маш – Досить поживний продукт: у 100 грамах маша міститься 300 калорій. Протипоказання до вживання машу зводяться лише до індивідуальної непереносимості та порушень роботи травної системи.

отруєннях та порушеннях травлення, застуді (для полоскання горла), набряках (як сечогінний засіб). Китайські народні лікарі лікують махаємо харчові отруєння, зокрема, отруєння грибами або отруйними рослинами. На їхню думку, маш може допомогти при отруєнні пестицидами та важкими металами.