Скільки часу готувати мідії?

Варено-заморожені мідії без стулок будуть готові через 2-3 хвилини. Варено-морожені мідії у стулках приготуються за 3 – 4 хвилини. Свіжі мідії у стулках варяться або тушкуються в середньому 5 хвилин. Свіжоморожені молюски без стулок готуються від 5 до 7 хвилин.

Потрібно залити їх водою, довести до кипіння, злити воду і проварити в новій воді 10 хвилин. Як тільки стулки розкриються, і по кухні пошириться чудовий аромат, мідії готові!

Як приготувати "Мідії заморожені варені" Посоліть воду і приправте спеціями до смаку. Зменшіть газ на мінімум і опускайте потроху мідії у воду. Варіть 3-5 хвилин, залежно від розміру. Відразу ж виймайте з води та викладайте на блюдо.